Point de Vie

zeepletteren doen we zo !

De zeepletters naar een voorbeeld van Carl Rohrs zijn een speels lettertype die mooi te combineren valt met andere letters.  Hiervoor is geen voorkennis vereist.  Het staat los van het humanistisch cursief.  De letters worden aangeleerd met een brede pen en wie weet lukt het jou om ze uit te snijden ? We maken een 3-luik in postformaat ! Wie ontvangt jouw creatie ? 

De 3-delige workshop vindt niet wekelijks plaats, zodat er nog voldoende tijd wordt geboden om zelf te oefenen ... ontspanning troef !

Data
woensdagavond 19u-21u30

28/10 - 18/11 - 02/12/2020

Prijs
€ 90.00.-/pp

INSCHRIJVEN

Point de Vie

ontwerp jouw eigen juweel in zilverklei

Hoe persoonlijk kan een juweel zijn ? In deze 2-delige workshop ontwerp je jouw juweel uit 7gr zilverklei.  Hierbij wordt je op een deskundige manier begeleid van A tot Z. Je kiest zelf of het een broche, oorringen of een hanger wordt.  Enkel het bakken gebeurt bij de begeleidster.  Na het bakken gaat de 2e avond door waarin het juweel wordt geschuurd en afgewerkt. Wedden dat je uitblinkt met jouw juweel op oudejaarsavond !! Gegarandeerd !!! 

Data
dinsdagavond 19u-21u

8/12 - 15/12/2020

Prijs
€ 65.00.-/pp (alle materiaal wordt aangeboden door Point de Vie)

INSCHRIJVEN

Point de Vie

mandala stone painting

Met de dotting techniek leren we stap voor stap stenen beschilderen.  Hiervoor is geen voorkennis vereist.  Bijgevolg toegankelijk voor groot en klein (vanaf 12 jaar).  Snak je naar rust in een roerig bestaan? Een workshop “Mandala-stenen schilderen” kan je daar op een ontspannende manier mee helpen. Heel kort samengevat je leert tijdens deze workshop hoe je met verf een rond mandala-patroon aanbrengt op een platte kiezelsteen.  Je geniet van alle materiaal, drankje en versnapering !  

Nieuwsgierig geworden? Reserveer je deelname

Beschik je toch al over enige voorkennis ? Laat het me weten en ik zorg voor een uitdaging !! 

Data
dinsdagnamiddag 14u-16u30 (herfstvakantie)

03/11/2020

Prijs
€ 45.00.-/pp (all-in + extra steen om thuis mee aan de slag te gaan + 2 potjes dot verf/kleur is zelf te kiezen uit een ruim aanbod)

INSCHRIJVEN

Point de Vie

DIY kerstkaartjes met bling bling

Bij het einde van een jaar hoort Bling Bling !
We maken een creatieve stalenkaart met stift en verf in frisse, maar ook authentieke metallic kleuren.
Geen enkele ervaring is nodig om een origineel ontwerp te bekomen met deze techniek.
Iedereen gaat naar huis met map gevuld met mogelijkheden om de feesttafel, de kerstboom en de cadeautjes
een Bling te geven dat het verdient !

Wedden dat alles die je aanraakt schittert !

Data
zondagnamiddag 13u30-16u30

13/12/2020

Prijs
€ 35.00.-/pp 

INSCHRIJVEN

 

Point de Vie

basiscursus kalligrafie "humanistisch cursief"

In de cursus "humanistisch cursief" voor beginners (module 1) schrijf je letters, die tot hun puurste vorm worden herleid. Een actuele look van de letter ontstaat.  We gaan van start met letters in potlood, maar al snel schrijven we letters met pen en inkt.  Deze vorm van kalligrafie opent een wereld aan mogelijkheden om later op verder te bouwen...

De cursus vindt niet wekelijks plaats, zodat er nog voldoende tijd wordt geboden om zelf te oefenen ... ontspanning troef !

Data
donderdagavond 19u-21u30

24/09 - 08/10 - 22/10 - 05/11 - 19/11 - 03/12/2020

Prijs
€ 125.00.-/pp

INSCHRIJVEN

Deel je idee voor een workshop

Heb je zelf een idee voor een workshop of is er een activiteit die je graag zou willen bijleren, laat het mij gerust weten! Ik sta open voor elke creatieve inbreng!